Astrološka ponudba

K meni lahko pridete na osebni posvet v Ljubljano ali pa vam astrološke vplive napišem in pošljem po pošti ali elektronski pošti.

 

Osebni posvet v Ljubljani (cena 40 evrov)

Traja 45 minut. Vsebuje informacije iz vašega horoskopa in eventuelno še ene osebe (partner, otrok). Predhodno mi morate povedati, o čem bi želeli govoriti oziroma katera področja so za vas trenutno najbolj aktualna (npr. partnerstvo, delo, šolanje, vzgoja otrok, počutje...)

Pisno svetovanje za določeno problematiko (cena 40 evrov)

Če imate trenutno težave na nekem področju, lahko naredim analizo stanja in opišem prihajajoče trende. Opozorim na morebitne škodljive vzorce ravnanja in obdobja, v katerih jih lahko razrešite na konstruktiven način. Prav tako opišem prihajajoče ugodne vplive in načine, kako jih lahko izkoristite.
Če se vaše težave nanašajo na konkretnega partnerja, je cena 10 evrov višja, ker je potrebno dodatno obdelati še en horoskop.

Pisni letni horoskop (cena 70 evrov)

Osebno se mi zdi zelo koristen in uporaben. Vsebuje okvirno 8 – 10 velikih tipkanih strani. Opiše vse pomembnejše astrološke vplive po različnih področjih vašega življenja v obdobju enega leta. Opiše temeljne smernice tega leta, ugodne in manj ugodne vplive, različne priložnosti, opozori na nevšečnosti. Koristno ga je med letom večkrat prebrati, ker običajno vsakič ponudi nove uvide. Po želji lahko predhodno poveste, ali vas kakšna področja še posebej zanimajo in skušam to v zapisu upoštevati.

Pisna partnerska analiza (cena 70 evrov)

Smiselna je samo za pomembnejše odnose, ki niso več v povojih. Vsebuje namreč temeljito analizo vaših čustvenih potreb in želja ter vzrokov težav z nakazanimi možnostmi, kako jih prerasti. V drugem delu sledi opis medsebojnega ujemanja s partnerjem. Nakazane so močne in šibke točke odnosa. Vključeno je svetovanje, na čem bi bilo potrebno delati za obojestransko izboljšanje počutja. Število strani pri tej analizi niha, ker imajo nekateri pari več astroloških povezav kot drugi.

Pisni rojstni horoskop (cena 70 evrov)

Ta horoskop ni vezan na določeno življenjsko obdobje ali trenutne težave, temveč vsebuje astrološko analizo vaše osebnosti. Vaši talenti in kje jih lahko uporabite. Vaše šibke točke in kako jih lahko presežete. Vitalnost in zdravje. Česa si želite na splošno, v ljubezni, v poklicu in na drugih področjih. Kaj lahko pričakujete na posameznih življenjskih področjih med vašim življenjem. K čemu se morate truditi, da boste živeli bolj harmonično in izpolnjeno. Vsebuje okvirno 20 velikih tipkanih strani.

Podporna terapija (prostovoljni prispevki)

Na daljavo izvajam terapijo, ki subtilno vpliva na več ravneh (fizično, čustveno, duhovno). Pripomore k celjenju duševnih ran in izboljšanju psihofizičnega počutja ter poveča stik s seboj in z lastno podzavestjo. Pomaga h globinski sprostitvi in aktivira vaše lastne moči celjenja. En ciklus traja tri dni zapored po pol ure in od vas v dogovorjenem času zahteva ležanje. Zaželeno je, da mi pred izvedbo terapije pošljete svojo fotografijo.